cateringvoorstel
10 mei 2025
Marije & Krisztian
Hazerswoude-Dorp
duurzame catering
Wij werken samen met lokale producenten en gebruiken seizoensgebonden groenten om zo de kwaliteit van de gerechten zo hoog mogelijk te houden. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig uitgekozen en op de best mogelijke manier bereid.
Alle gerechten zijn volgens onze waarden uitgewerkt: vers, fair en culinair. Wij gebruiken nooit kant-en-klare sauzen, toppings, dipsausjes of toevoegingen. Alleen op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat ons eten écht vers is en zonder toegevoegde suikers of ongezonde oliën.
van verse groenten naar verrukkelijke maaltijden!











cateringvoorstel
diner BUFFET MENU 10 mei 2025
(v) = vegan
(gf) = glutenvrij
1. Bite size tartelettes gevuld met miso-gekarameliseerde aubergine
Kleine hartige taartjes van eigen deeg gevuld met licht zoete aubergine, miso en tijm
2. Komkommer canapés (gf)
Komkommer hapjes gevuld met opgeklopte witte kaas, oregano en krokante parmezaanse kaas
3. Huisgemaakte groenten empanadas
Warm geserveerde empanadas van eigen deeg gevuld met diverse groenten: wortel, paprika, ui, aardappel en doperwtjes. Geserveerd met een huisgemaakte tomatensalsa
4. Groenten paella (v) (gf)
Warm geserveerde Spaanse rijst met gerookte paprika, olijfjes en seizoensgroenten
5. Volkoren fusilli met huisgemaakte pesto (v)
Warm geserveerde fusilli met spinazie, zongedroogde tomaatjes, huisgemaakte pesto en verse kruiden
6. Gestoofde bietjes en geglaceerde wortel (v) (gf)
Kleurrijke groentenstoof met groenten van het seizoen
7. Frisse bulgursalade met gekarameliseerde venkel, citrus vruchten en citrus dressing (v)
Heerlijk frisse bulgursalade met verse kruiden en gekarameliseerde venkel
8. Romige mosterd-aardappelsalade (v) (gf)
Zachtgekookte aardappeltjes in een romige mosterddressing met dille, prei en gekarameliseerde rode uitjes
extra’S
9. Optioneel hartig: gemarineerde olijven
Groene en zwarte olijven gemarineerd in een eigen dressing van verse en gedroogde kruiden geserveerd op het buffet
10. Optioneel hartig: gebrande noten
Gebrande noten met o.a. macadamia’s, cashews en amandelen geserveerd op het buffet of verspreid over de eettafels
11. Optioneel zoet: mini Verdeli dessert proeverij
Drie huisgemaakte bite size vegan desserts: glutenvrije brownies, dadel-kokoscake en tahini ‘bliss balls’ sierlijk gepresenteerd op het buffet
12. Optioneel zoet: vers fruit
Seizoensfruit hapklaar gesneden en sierlijk gepresenteerd op het buffet
kies je menu:
Wat is erbij inbegrepen?
✓ Chafing dishes, warmhoudplaten, serveerschalen en serveerlepels
✓ BTW
Exclusief:
- Leverkosten (9,95 incl. BTW) regio Den Haag/Rijswijk & 19,95 regio Hazerswoude-dorp
- Servies en bestek
- Bediening (indien toepasbaar)
- Tafelhuur (indien toepasbaar)
dinner buffet
met extra’s
Extra nr. 9: 1,50 p.p.
Extra nr. 10: 1,50 p.p.
Extra nr. 11: 4,50 p.p.
Extra nr. 12: 2,50 p.p.
Gebaseerd op 50 volwassenen
dinner buffet
Alle genoemde gerechten 1 t/m 8
44,95 p.p.
Gebaseerd op 50 volwassenen
reviews
