cateringvoorstel
duurzame catering
Verdeli werkt samen met lokale producenten en gebruikt seizoensgebonden groenten om zo de kwaliteit van de gerechten zo hoog mogelijk te houden. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig uitgekozen en op de best mogelijke manier bereid.
Alle gerechten zijn volgens onze waarden uitgewerkt: vers, fair en culinair. Wij gebruiken nooit kant-en-klare sauzen, toppings, dipsausjes of toevoegingen. Alleen op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat ons eten écht vers is en zonder toegevoegde suikers of ongezonde oliën.
van verse groenten naar verrukkelijke maaltijden!











reviews
cateringvoorstel
optie 1: KOUD buffet
Vata: Glow bowl bulgur maaltijdsalade met gegrilde zoete aardappel en Ayurvedische kruiden (komijn, gember, tijm, oregano)
Elementen: zoet & hartig
Pitta: Geroosterde bloemkool maaltijdsalade met kurkuma kruiden, avocado, gekruide kikkererwten en quinoa
Elementen: fris & kruidig
Kapha: Huisgemaakte granencrackers met 2 dips: gekarameliseerde auberginedip & rode bieten-amandeldip
Elementen: licht pittig en kruidig
Vata & Pitta: Vegan energybars op basis van dadels, gevuld met geroosterde kokos en gemixte zaden
Elementen: zoet & fris
optie 2: WARM + KOUD buffet
Vata: Romige zoete aardappelsoep met Ayurvedische kruiden (komijn, gember, tijm, oregano) - warm geserveerd
Smaakprofiel: zoet & hartig
Pitta: Geroosterde bloemkool maaltijdsalade met kurkuma kruiden en quinoa
Elementen: fris & kruidig
Kapha: Gekruide orzo met gegrilde paprika, geroosterde pompoenpitten prei en spinazie - warm geserveerd
Elementen: licht pittig en licht bitter
Kapha: Huisgemaakte granencrackers met 2 dips: gekarameliseerde auberginedip & rode bieten-amandeldip
Elementen: licht pittig en kruidig
Vata & Pitta: Proeverij van 3 vegan desserts op basis van dadels in de smaken kardemom-kokos energy balls, mango-gember energy balls & rozen-amandel energy balls
Elementen: zoet, fris en kruidig
Vata: Huisgemaakte empanada's van eigen deeg, gevuld met doperwtjes, ui, wortelen en gekruide aardappelstukjes
En/of:
Vata & Kapha: Huisgemaakte groentetaarten van eigen deeg, gevuld met paprika, ui en zoete aardappel (indien gewenst: reeds gesneden in porties)
extra
11:00 snacks
*Het voorgestelde menu is ongeveer 80% plantaardig en 20% vegetarisch.
De gerechten worden bereid met biologische ingrediënten o.a. afkomstig van biologische foodcoöperatie Odin.
De vegetarische gerechten zijn de empanadas, groententaarten
& huisgemaakte crackers (bevat ei).
contact
Email
hi@verdeli.nl
Mobiel
06 878 63646
