Mensen zitten aan een gedekte feesttafel met kaarsen en glazen, een vrouw staat erbij en men lacht en heeft een goede sfeer.

cateringvoorstel

Een bord met risotto met groene asperges en spek op een tafel met lege wijn- en cocktailglazen en bestek.

duurzame catering

Verdeli werkt samen met lokale producenten en gebruikt seizoensgebonden groenten om zo de kwaliteit van de gerechten zo hoog mogelijk te houden. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig uitgekozen en op de best mogelijke manier bereid.

Alle gerechten zijn volgens onze waarden uitgewerkt: vers, fair en culinair. Wij gebruiken nooit kant-en-klare sauzen, toppings, dipsausjes of toevoegingen. Alleen op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat ons eten écht vers is en zonder toegevoegde suikers of ongezonde oliën.

Verschillende groenten en fruit zoals tomaten, courgettes, paprika's, aardappelen, rode bieten, artisjok, aubergine, lamsoor, bieslook, en andere verse groenten en kruiden op een tafel.

van verse groenten naar verrukkelijke maaltijden!

Zwarte pijl die naar beneden wijst, gemaakt met een penseel

reviews

Google logo met vijf sterren eronder, symboliseert goede reputatie of beoordeling.

cateringvoorstel

Gezellig diner met mensen die hapjes en drankjes delen, met een focus op een man die schaaltje met dip of saus serveert tussen glazen en etenswaren op de tafel.
Verschillende Midden-Oosterse dips wat in kleine keramische kommetjes staan, omgeven door takken rozemarijn, inclusief baba ganoush, hummus, tapenade, granaatappelpuree, pureed vegetables, en pittige tomatensalsa.
Empanadas
Borden met gemengde salade met groenten, zaden, en kaas.
Een buffet met verschillende soorten salades en hapjes, veel versierd met kruiden en bloemen, op een feest of evenement.

optie 1: KOUD buffet

Vata: Glow bowl bulgur maaltijdsalade met gegrilde zoete aardappel en Ayurvedische kruiden (komijn, gember, tijm, oregano)
Elementen: zoet & hartig

Pitta: Geroosterde bloemkool maaltijdsalade met kurkuma kruiden, avocado, gekruide kikkererwten en quinoa
Elementen: fris & kruidig

Kapha: Huisgemaakte granencrackers met 2 dips: gekarameliseerde auberginedip & rode bieten-amandeldip
Elementen: licht pittig en kruidig

Vata & Pitta: Vegan energybars op basis van dadels, gevuld met geroosterde kokos en gemixte zaden
Elementen: zoet & fris

optie 2: WARM + KOUD buffet

Vata: Romige zoete aardappelsoep met Ayurvedische kruiden (komijn, gember, tijm, oregano) - warm geserveerd
Smaakprofiel: zoet & hartig

Pitta: Geroosterde bloemkool maaltijdsalade met kurkuma kruiden en quinoa
Elementen: fris & kruidig

Kapha: Gekruide orzo met gegrilde paprika, geroosterde pompoenpitten prei en spinazie - warm geserveerd
Elementen: licht pittig en licht bitter

Kapha: Huisgemaakte granencrackers met 2 dips: gekarameliseerde auberginedip & rode bieten-amandeldip
Elementen: licht pittig en kruidig

Vata & Pitta: Proeverij van 3 vegan desserts op basis van dadels in de smaken kardemom-kokos energy balls, mango-gember energy balls & rozen-amandel energy balls
Elementen: zoet, fris en kruidig

Vata: Huisgemaakte empanada's van eigen deeg, gevuld met doperwtjes, ui, wortelen en gekruide aardappelstukjes

En/of:

Vata & Kapha: Huisgemaakte groentetaarten van eigen deeg, gevuld met paprika, ui en zoete aardappel (indien gewenst: reeds gesneden in porties)

extra

11:00 snacks

*Het voorgestelde menu is ongeveer 80% plantaardig en 20% vegetarisch.

De gerechten worden bereid met biologische ingrediënten o.a. afkomstig van biologische foodcoöperatie Odin.

De vegetarische gerechten zijn de empanadas, groententaarten
& huisgemaakte crackers (bevat ei).

Logo van een groene bladvorm

contact

Email
hi@verdeli.nl

Mobiel
06 878 63646