cateringvoorstel
duurzame catering
Verdeli werkt met lokale producenten en seizoensgebonden groenten om zo de kwaliteit van de gerechten zo hoog mogelijk te houden. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig uitgekozen en op de best mogelijke manier bereid.
Alle gerechten zijn volgens onze waarden uitgewerkt: vers, fair en culinair. Wij gebruiken nooit kant-en-klare sauzen, toppings, dipsausjes of toevoegingen. Alleen op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat ons eten écht vers is en zonder toegevoegde suikers of ongezonde oliën.
van verse groenten naar verrukkelijke maaltijden!











cateringvoorstel
(v) = vegan (gv) = gluten-vrij
Huisgemaakte hartige mini tartelettes van eigen deeg
Vers gebakken mini tartelettes met feta, gekruide pompoen, en krokante pecorino kaas
Op kamertemperatuur geserveerd
Huisgemaakte groenten empanadas
Empanadas van eigen deeg gevuld met diverse (mild) gekruide groenten: wortel, paprika, ui, aardappel en doperwtjes
Deze empanadas kunnen zowel warm als op kamertemperatuur geserveerd worden. De opwarminstructies geven wij mee.
Gemarineerde olijven (v) (gf)
Zwarte en groene olijven gemarineerd in een eigen dressing van verse en gedroogde kruiden
Salade 1: Bulgur salade (v)
Heerlijk frisse bulgur salade met kerrie kruiden en groenten van het seizoen
Salade 2: Bietjes salade (v) (gf)
Rode bieten, aardappeltjes, uitjes, en een huisgemaakte citroen-mayodressing
BORRELHAPJES
MENU
Wortelcake (v)
Smeuïge wortelcake met een vleugje gemixte kruiden die doen denken aan Chai
Wordt geleverd in individuele porties
extra: ZOET
reviews
