cateringvoorstel
duurzame catering
Wij werken samen met lokale producenten en gebruiken seizoensgebonden groenten om zo de kwaliteit van de gerechten zo hoog mogelijk te houden. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig uitgekozen en op de best mogelijke manier bereid.
Alle gerechten zijn volgens onze waarden uitgewerkt: vers, fair en culinair. Wij gebruiken nooit kant-en-klare sauzen, toppings, dipsausjes of toevoegingen. Alleen op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat ons eten écht vers is en zonder toegevoegde suikers of ongezonde oliën.
van verse groenten naar verrukkelijke maaltijden!











cateringvoorstel
BUFFET MENU 18 oktober
(v) = vegan
(gf) = gluten-vrij
Huisgemaakte groenten empanadas - om warm te serveren
Empanadas van eigen deeg gevuld met diverse (mild) gekruide groenten: wortel, paprika, ui, aardappel en doperwtjes
Orzo met gegrilde paprika en verse kruiden (v) - om warm te serveren
Orzo rijkgevuld met kleurrijke groenten, gegrilde paprika, huisgemaakte tomatensaus
en verse kruiden
Pompoenlasagne (gf) - om warm te serveren
Seizoenslasagne met geroosterde pompoen, huisgemaakte tomaten & bechamelsaus en heerlijk gesmolten kaas ;)
Salade 1: Frisse bulgursalade met groenten van het seizoen (v)
Heerlijk frisse bulgur salade met kerrie kruiden en groenten van het seizoen
Salade 2: Romige aardappelsalade (v) (gf)
Zachtgekookte aardappeltjes in een heerlijk romige dressing met dille, prei en gekarameliseerde rode uitjes
extra
Optioneel: gemarineerde olijven (v) (gf)
Groene olijven gemarineerd in een eigen dressing van verse en gedroogde kruiden
Optioneel: zoet
Keuze uit:
1. Vegan glutenvrije brownies - 12 stuks (v) (gf)
2. Spaanse flan cake met een laagje crème brûlée - 12 taartpunten
3. Vegan dadelcake (v) - 12 taartpunten
reviews
