cateringvoorstel
duurzame catering
Verdeli werkt met lokale producenten en seizoensgebonden groenten om zo de kwaliteit van de gerechten zo hoog mogelijk te houden. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig uitgekozen en op de best mogelijke manier bereid.
Alle gerechten zijn volgens onze waarden uitgewerkt: vers, fair en culinair. Wij gebruiken nooit kant-en-klare sauzen, toppings, dipsausjes of toevoegingen. Alleen op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat ons eten écht vers is en zonder toegevoegde suikers of ongezonde oliën.
van verse groenten naar verrukkelijke maaltijden!











reviews
cateringvoorstel
Huisgemaakte hartige tartelettes van eigen deeg gevuld met:
1. frisse tomaatjes en gekruide zoete aardappel
2. gegrilde courgette en huisgemaakte pesto
3. gerookte aubergine, tahini en rucola of:
4. gekruide rode bietjes en feta
Orzo pesto salade (v)
Orzo, huisgemaakte pesto, gegrilde courgettes,
gekarameliseerde rode uien, prei & zongedroogde tomaatjes
Bulgur salade (v)
Heerlijk frisse bulgur salade met kerrie kruiden en groenten van het seizoen
Romige aardappelsalade (v) (gf)
Zachtgekookte aardappeltjes in een heerlijk romige dressing met dille, prei en gekarameliseerde rode uitjes
Bietjes salade (v) (gf)
Rode bieten, aardappeltjes, uitjes, en een huisgemaakte citroen-mayodressing
Extra (optioneel): huisgemaakte crackers in de smaken zeezout, sesam of oregano
Gemarineerde olijven (v) (gf)
Keuze uit: knoflook of tijm
HAPJES
Brownie (v) (gv)
Met rijke smaken van pure chocolade. Bereidt met biologische pure chocolade, amandelmeel en cacao
Worteltaart (v)
Smeuïge worteltaart met een vleugje gemixte kruiden die doen denken aan Chai
ZOET
contact
Email
hi@verdeli.nl
Mobiel
06 878 63646
