cateringvoorstel

duurzame catering

Verdeli werkt met lokale producenten en seizoensgebonden groenten om zo de kwaliteit van de gerechten zo hoog mogelijk te houden. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig uitgekozen en op de best mogelijke manier bereid.

Alle gerechten zijn volgens onze waarden uitgewerkt: vers, fair en culinair. Wij gebruiken nooit kant-en-klare sauzen, toppings, dipsausjes of toevoegingen. Alleen op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat ons eten écht vers is en zonder toegevoegde suikers of ongezonde oliën.

van verse groenten naar verrukkelijke maaltijden!

reviews

cateringvoorstel

Huisgemaakte hartige tartelettes van eigen deeg gevuld met:
1. frisse tomaatjes en gekruide zoete aardappel
2. gegrilde courgette en huisgemaakte pesto
3. gerookte aubergine, tahini en rucola of:
4. gekruide rode bietjes en feta

Orzo pesto salade (v)

Orzo, huisgemaakte pesto, gegrilde courgettes,
gekarameliseerde rode uien, prei & zongedroogde tomaatjes

Bulgur salade (v)

Heerlijk frisse bulgur salade met kerrie kruiden en groenten van het seizoen

Romige aardappelsalade (v) (gf)

Zachtgekookte aardappeltjes in een heerlijk romige dressing met dille, prei en gekarameliseerde rode uitjes

Bietjes salade (v) (gf)

Rode bieten, aardappeltjes, uitjes, en een huisgemaakte citroen-mayodressing
Extra (optioneel): huisgemaakte crackers in de smaken zeezout, sesam of oregano

Gemarineerde olijven (v) (gf)

Keuze uit: knoflook of tijm

HAPJES

Brownie (v) (gv)

Met rijke smaken van pure chocolade. Bereidt met biologische pure chocolade, amandelmeel en cacao

Worteltaart (v)

Smeuïge worteltaart met een vleugje gemixte kruiden die doen denken aan Chai

ZOET

contact

Email
hi@verdeli.nl

Mobiel
06 878 63646