cateringvoorstel

duurzame catering

Wij werken samen met lokale producenten en gebruiken seizoensgebonden groenten om zo de kwaliteit van de gerechten zo hoog mogelijk te houden. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig uitgekozen en op de best mogelijke manier bereid.

Alle gerechten zijn volgens onze waarden uitgewerkt: vers, fair en culinair. Wij gebruiken nooit kant-en-klare sauzen, toppings, dipsausjes of toevoegingen. Alleen op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat ons eten écht vers is en zonder toegevoegde suikers of ongezonde oliën.

van verse groenten naar verrukkelijke maaltijden!

cateringvoorstel

Empanadas

BUFFet MENU 28 september

(v) = vegan
(gf) = gluten-vrij

Salade 1: Romige aardappelsalade (v) (gf)
Zachtgekookte aardappeltjes in een heerlijk romige dressing met dille, prei en gekarameliseerde rode uitjes

Salade 2: Bietjes salade (v) (gf)
Rode bieten, aardappeltjes, uitjes, en een huisgemaakte citroen-mayodressing

Salade 3: Quinoa salade (v) (gf)
Heerlijk frisse quinoa salade met kerrie kruiden en groenten van het seizoen

Soep 1: Venkel, aubergine & tomaat (v) (gf)
Geroosterde venkel-aubergine en tomatensoep met verse kruiden

Soep 2: Aardappel, prei & knolselderij (v) (gf)
Romige soep met Spaanse extra vergine olijfolie en tijm

Soep 3: Zongedroogde tomaten & zoete aardappel (v) (gf)

Romige zoete aardappelsoep met de intense smaak van zongedroogde tomaatjes en Spaanse kruiden

reviews