cateringvoorstel
duurzame catering
Wij werken samen met lokale producenten en gebruiken seizoensgebonden groenten om zo de kwaliteit van de gerechten zo hoog mogelijk te houden. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig uitgekozen en op de best mogelijke manier bereid.
Alle gerechten zijn volgens onze waarden uitgewerkt: vers, fair en culinair. Wij gebruiken nooit kant-en-klare sauzen, toppings, dipsausjes of toevoegingen. Alleen op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat ons eten écht vers is en zonder toegevoegde suikers of ongezonde oliën.
van verse groenten naar verrukkelijke maaltijden!











cateringvoorstel
BUFFet MENU 28 september
(v) = vegan
(gf) = gluten-vrij
Salade 1: Romige aardappelsalade (v) (gf)
Zachtgekookte aardappeltjes in een heerlijk romige dressing met dille, prei en gekarameliseerde rode uitjes
Salade 2: Bietjes salade (v) (gf)
Rode bieten, aardappeltjes, uitjes, en een huisgemaakte citroen-mayodressing
Salade 3: Quinoa salade (v) (gf)
Heerlijk frisse quinoa salade met kerrie kruiden en groenten van het seizoen
Soep 1: Venkel, aubergine & tomaat (v) (gf)
Geroosterde venkel-aubergine en tomatensoep met verse kruiden
Soep 2: Aardappel, prei & knolselderij (v) (gf)
Romige soep met Spaanse extra vergine olijfolie en tijm
Soep 3: Zongedroogde tomaten & zoete aardappel (v) (gf)
Romige zoete aardappelsoep met de intense smaak van zongedroogde tomaatjes en Spaanse kruiden
reviews
