cateringvoorstel
duurzame catering
Verdeli werkt samen met lokale producenten en gebruikt seizoensgebonden groenten om zo de kwaliteit van de gerechten zo hoog mogelijk te houden. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig uitgekozen en op de best mogelijke manier bereid.
Alle gerechten zijn volgens onze waarden uitgewerkt: vers, fair en culinair. Wij gebruiken nooit kant-en-klare sauzen, toppings, dipsausjes of toevoegingen. Alleen op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat ons eten écht vers is en zonder toegevoegde suikers of ongezonde oliën.
van verse groenten naar verrukkelijke maaltijden!











cateringvoorstel
VEGAN BUFFET MENU 1 januari ‘25
1. Gekruide orzo - om warm te serveren
Orzo, verwarmende kruiden-citroendressing, champignons, spinazie en zongedroogde tomaatjes
2. Smoky coconut paella - om warm te serveren
Onze variant van de Spaanse paella rijst, maar dan vegan: met de smaken van romige kokos en kleurrijke groenten (niet pittig)
3. Gevulde paprika’s uit de oven - om warm te serveren
Gegrilde paprika’s gevuld met rijst en een ‘golden’ kikkererwten stoofschotel gekruid met o.a. kurkuma en komijn (niet pittig)
4. Romige bietjes & aardappelsalade - koud geserveerd
Rode bieten, zachtgekookte aardappeltjes, rode uitjes en verse kruiden
5. Verdeli dessert proeverij
Proeverij van 3 verschillende huisgemaakte vegan desserts in bite size hapjes (vegan glutenvrije brownie, dadelkokos bars en feestelijke sinaasappelcake bites)
Optioneel: Romige zoete aardappelsoep met gember en amandelroom of
gekruide linzensoep
Optioneel: Romige aardappelsalade met Dijon mosterd en kruidendressing of gekruide bulgursalade met linzen en gegrilde groenten
reviews
