cateringvoorstel
duurzame catering
Verdeli werkt samen met lokale producenten en gebruikt seizoensgebonden groenten om zo de kwaliteit van de gerechten zo hoog mogelijk te houden. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig uitgekozen en op de best mogelijke manier bereid.
Alle gerechten zijn volgens onze waarden uitgewerkt: vers, fair en culinair. Wij gebruiken nooit kant-en-klare sauzen, toppings, dipsausjes of toevoegingen. Alleen op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat ons eten écht vers is en zonder toegevoegde suikers of ongezonde oliën.
van verse groenten naar verrukkelijke maaltijden!











cateringvoorstel
BUFFET MENU 31 AUGUSTUS ‘24
Gemarineerde olijven
Zwarte en groene olijven gemarineerd in een eigen dressing van verse en gedroogde kruiden
Huisgemaakte groenten empanadas (1 p.p.) - om zelf op te warmen
Heerlijke empanadas van eigen deeg gevuld met diverse (mild) gekruide groenten: wortel, paprika, ui, aardappel en doperwtjes
Groenten paella (v) (gf) - om zelf op te warmen
Paella met zomerse groenten, saffraan en veel verse kruiden
Salade 1: Orzo pesto salade (v)
Orzo, huisgemaakte pesto, gegrilde courgettes, gekarameliseerde rode uien, prei & zongedroogde tomaatjes
Salade 2: Bulgur salade (v)
Heerlijk frisse bulgur salade met kerrie kruiden en groenten van het seizoen
Salade 3: Romige aardappelsalade (v) (gf)
Zachtgekookte aardappeltjes in een heerlijk romige dressing met dille, prei en gekarameliseerde rode uitjes
Salade 4: Bietjes salade (v) (gf)
Rode bieten, aardappeltjes, uitjes, en een huisgemaakte citroen-mayodressing
Extra (optioneel): huisgemaakte crackers in de smaken zeezout, sesam of oregano
Huisgemaakte hartige tartelettes van eigen deeg - om zelf op te warmen
Ovengebakken tartelettes van eigen deeg gevuld met zongedroogde tomaatjes, feta en gekruide zoete aardappel
reviews
